Doelen

De vereniging stelt zich tot doel ( middels inzet van vrijwilligers), het informeren, het behartigen van de belangen, het organiseren van infomomenten en het samenbrengen en weerbaar maken van personen die op één of andere manier met (primaire) pijn in het hoofd te maken hebben, zijnde Migraine, Spanningshoofdpijn en Cluster hoofdpijn.

Wij wensen daarvoor een netwerk uit te bouwen met de medisch en farmaceutische sector om beter tegemoet te komen aan de “kopzorgen” van onze leden.

Ook aan studenten verlenen we graag onze medewerking.

LVCK is een subgroep binnen onze vereniging die specifiek gericht is naar Cluster hoofdpijnpatiënten. LVCK helpt bekendheid te geven aan CH door mee te werken aan verschillende reportages en interviews. zoals de reportage van Koppen, interviews in Psyche en Brein, radio Story FM, Dag allemaal.

Meer weten over onze werking

contacteer ons